Juleavslutning

Fin og (nesten) tradisjonell uleavlutning i shantykoret med gløgg, grøt mandel, nisse (og nissekone), sang.


(Men ingen fant mandelen). 


En liten snutt er lagt ut på Youtube:

Juleavslutning 2016 - YouTube

Sosialt samvær 10.11.16

Starten på noe som kan bli en hyggelig tradisjon? Etter øvingen denne torsdagen ble det satt fram langbord og bacalao og god drikke dukket opp. En hyggelig kveld med mange historier og mye fin sang. Noen få eksempler under, men det var mange, gode framføringer jeg ikke fikk dokumentert. Uansett; vi fikk mange positive overraskelser denne kvelden.

Noen snutter fra kvelden.

Dyrskuet

Den 4.9. var det sang på dyrskuet igjen. Vi stilte opp, og det var Oddvar som var dirigent denne gangen. Ved å legge godvilje til, kan vi kalle oss selv opvarmingsband for Maria Arredondo og Torstein Sødal. De opptrådte nemlig 15 minutter etter oss 

Skagentur

Helga 18.-21.august 2016 reiste vi på tur til Skagen Strand. Vi var totalt 26 som dro. Mye festligheter og mye sang. Fredag hadde vi tre opptredener i Fredrikshavn og lørdag hadde vi tre i Skagen. 

Kråkeviga

Den 22.6. var det konsert i Kråkeviga sammen med elever fra UiA. Vi sang våre shanties og sjømannssanger og studentene tolket Erik Bye.

Paradisbukta

Den 21.6.2016 sng vi i Paradisbukta - "Sørladske sommernetter" - Elever fra UiA deltok også og sang viser av Erik Bye.

Scenen denne gangen var Adella. - som ikke kom løs ved egen hjelp etter konserten fordi vannet hadde sunket ca 50 cm i løpet av den tiden som konserten varte. 

Skalldyrfestivalen på Hidra

Vi sang og spiste deilig skalldyrtallerken.

American Festival

Last weekend in june - vi sang på torsdag, den 24.6.

17. mai

Vi sang som vanlig på Møllerhaugen og i kirkeparken.

Shanty på Fedahuset 3.3.

Del denne siden