Juleavslutning

Den 20.12. var det juleavslutning på Bondeheimen Kulturkafé. Terje hadde "låst" døra, så shantykoret hadde lokalet for seg selv. Som vanlig det en hyggelig kveld. Følg disse linkene, så får du noen filmsnutter fra kvelden: 1. Link til shantykorets Facebookside, og 2. link til Jan Olavs facebookside.

Vi synger julen inn.

Bildet er fra i fjor.

Bildet er fra i fjor.

Søndag den 16.12. var vi med på å synge jula inn i Frelserens kirke. 

Her prvøde vi en ny oppstilling og en ny innmarsj på scenen. Det ble vellykket.

Frelserens kirke

Søndag 9.12. deltok vi på gudstjenesten i Frelserens kirke, Frsund.

Å synge for de gamle.

Bildet er fra i fjor.

Bildet er fra i fjor.

Torsdag den 23.11. ang vi på Listaheimen og farsund omsorgsenter. Det er like hygelig som vanlig. En tilbakemelding fra Hanne er også godt å ta med seg: "På Listaheimen i dag og rigger til siste adventssamling - da kommer en av beboerne, meget dement, og spør: "har du med noen av mannfolkene i dag? De er så gode til å synge"  så her setter Shantykoret spor selv i gamle og glemske minner! Vil du hilse sangerne og takke så mye for innsatsen? God jul!".

Hummeraften.

Den 25. oktober 2018 ble det trommet sammen til hummeraften. Det ble skaffet nok hummer og som vanlig ble en del sang utover kvleden, både korsang og opptredener. Denne kvelden hadde vi besøk av Svein Mathisen som fotalte om turen jorda rundt. Det var Irene og Svein som utførte denne bragden. Turen tok 4 år og her kan du lese mer om turen

Følg denne linken, så får du noen glimt fra festen: Klikk her.

Opptreden på boklansering

Torsdag 12.10. var det boklansering av «All Naturens Andedrag» skrevet av den avdøde læreren og poeten Ragnvald Grimsby. Samlingen er gitt ut av hans tre nieser Liv Åse Grimsby, Bjørg Andrea Grimsby og Kjellaug Grimsby Mydland.

Farsund Shantykor hadde musiklask innlsag på lanseringen.

Skalldyraften.

Tirsdag den 17. juli var det Shantykoret sin tur til å underholde på skalldyraftenen på Baches bu.

St.Hans

Tur med Adella som ledet kortesjen. I Eikvåg samlet båtene seg rundt Adalla der vi hadde en konsert. 

Kunstforeningen og gebursdag

Den 16. juni hadde vi to oppdrag. Først var det å synge ved åpning av kunstutstilling. Derfra gikk vi direkte til å synge i et gebursdagsselskap som vises på bildet. (Bildet er hentet ut av en filmsnutt som Kjell Vetland hadde lagt ut på FB).

Langesund Internasjonale Shantyfestival.

Helgen 1. til 3. juni var det Internasjonal Shantyfestival i Langesund der vi var med. Flott helg, mye musikk, veldig varmt. Det var opptredener rundt om i Langesund. Vi sang i "storteltet" og på torget. 

Link til Shenandoah.

Link til 8th Avenue.

Varmt, men vi øver.
Varmt, men vi øver.
Solrik ankommer.
Solrik ankommer.
Fra teltet.
Fra teltet.
Unicorn
Unicorn
Fra torget.
Fra torget.
Asker Mannskor
Asker Mannskor
Mi e i telte
Mi e i telte
Pråm og Sill
Pråm og Sill

Konsert med Sound of Happiness.

Foto: Hilde

Foto: Hilde

Lørdag den 12.5.208 hadde vi en konsert sammen med Sound of Happiness. Full sal, fantastisk stemning. Både Shantykoret og Sound of Happiness hadde egne framføringer, og vi hadde øvd inn noen fellessanger. På Facebooksiden til Farsund Shantykor er en liten smakebit av den ene fellesframføringen. Den første fellessangen, "Shalala", var det Geir Asle som dirigerte. En fin opplevelse å være med på dette. 

Øving sammen med Sound of Happiness

Lørdag, den 12.5.2018 kl. 18.00 Har Farsund Shantykor og Sound of Happiness konsert sammen i Eilert Sundt Aulaen i Farsund. Før konserten må vi øve inn sangene vi skal synge sammen. Vi møttes mandag den 30.4. for å lære sangene sammen.

Konserten er i Eilert Sundt Aulaen den 12.5. kl. 18.00

Før sangøving må det varmes opp.
Før sangøving må det varmes opp.
Dirigenten må også øve.
Dirigenten må også øve.

Del denne siden